Прогноз погоди на неділю, 28 березня

Нарешті українці дочекалися того моменту, коли можна нарешті відчути справжню весну. Однак, поки вона ще дуже сором'язлива, тому про стійке потепління ще рано говорити. Ось і прогноз погоди синоптика Наталки Діденко у Facebook не дуже порадує жителів деяких регіонів країни.

Весняна погода. Фото: скріншот YouTube-відео
Весняна погода. Фото: скріншот YouTube-відео

Синоптик відмітила, що в суботу, 27 березня було досить тепло - від +10 до +18 градусів. Навіть у її прогнозі погоди не було такої цифри. Тому, вихідний дійсно приємно здивував довгоочікуваним потеплінням. Однак, на Лівобережжі було прохолодніше та пройшли місяцями невеликі дощі.

За прогнозом, у неділю, 28 березня майже по всій країні буде тепло - +10...+15. Однак, жителям західних областей слід вдягатися тепліше, бо буде лише +6...+9.

Крім цього, на Заході та Півночі, а також на Одещині та у Вінницькій області пройде дощ. решта громадян будуть насолоджуватися сухою та досить теплою погодою.

В Києві 28 березня синоптик ближче до вечора також прогнозує дощ, тому на прогулянку до парку треба йти вдень. Повітря прогріється до досить комфортних +13. Крім того, в столиці України діють обмеження у зв'язку зі збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію, тому подихати свіжим повітрям дуже важливо.

Початок нового тижня принесе за словами Наталки Діденко похолодання, але воно не протримається довго. Нещодавно синоптик показала, якою погодою зустріне нас квітень, початок другого весняного місяця буде досить теплим - до +15.

Схоже, нарешті прохолодні дні залишаються позаду й слід все ж таки думати про легкий одяг. Але оскільки епідеміологічна ситуація в країні досить серйозна, все ж не забуваймо про захист свого здоров'я.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, яким буде квітень. також він дав довготривалий прогноз та поділився, до чого слід готуватися й у травні та червні.

Також ми писали, що у квітні будуть ще дві батьківські суботи, коли слід згадати та пом'янути рідних - коли ці дати.

Нагадуємо, що у ніч на 28 березня Україна все ж таки переходить на літній час, хоча й народні депутати до останнього вирішували, що ж робити з переводом годинників: куди та на скільки переводити стрілки.