Лілія Ребрик продемонструвала стильний образ

Акторка та телеведуча Лілія Ребрик нещодавно знову повернулася на екрани у ранкове шоу "Ранок з Україною", чим дуже порадувала свою аудиторію. Лілія, як справжня модниця, любить кожного разу з'являтися у новому вбранні. Тому новий образ на її сторінці в Instagram викликав багато реакцій.

Лілія Ребрик. Фото: скріншот YouTube-відео
Лілія Ребрик. Фото: скріншот YouTube-відео

Телеведуча нещодавно захворіла на COVID-19 та була змушена відкласти не тільки зйомки до повного одужання, а й роботу ведучої у ранковому шоу. Ця новина дуже розчарувала її прихильників, адже у будні вони любили дивитися програму з Лілією.

Нарешті після 18 днів самоізоляції Лілія повернулася у професію. Вона одразу ж після того, як сповістила про свою хворобу написала, що не буде вести щоденник хвороби чи давати поради як лікуватися.

Проте, телеведуча час від часу радувала своїх підписників повідомленнями, а як стала почуватися краще та повернулася до активного трудового життя, стала щоденно викладати новини у соцмережі.

Лілія Ребрик. Фото: скрін Instagram

Глядачам весь цей час було сумно без улюбленої телеведучої, що кожного ранку дарувала море посмішок та позитивного настрою. Та й Лілія називає себе людиною-енергією, тому їй було дуже важко знаходитися так довго у чотирьох стінах. За її словами, на той момент її радувало, що уся сім'я була разом.

Тому, за останній тиждень Лілія вже опублікувала немало світлин, пов'язаних з роботою. Також нещодавно вона поділилася фото з останніх зйомок.

Телеведуча обрала шовкову сукню кольору кави з молоком та поєднала її з теплою кофтою. За її словами, у житті жінка полюбляє поєднувати те, що не поєднується як на даній світлині.

Легка сукня підкреслила струнку та жіночну фігуру Лілії, колір наряду зробив її образ ще ніжнішим, а масивні та оригінальні сережки додали її вигляду шарму.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Лілія Ребрик поділилася фото, що було зроблене у театрі під час вистави з її участю якраз перед введенням локдауну. Телеведуча виглядає дуже ефектно у червоній сукні.

Також ми писали, що Леся Никітюк у відвертому купальнику продемонструвала свою шикарну фігуру та написала, що це контент спеціально для чоловіків, що на неї підписані.

Нагадуємо, що зірка "Сватів" акторка Анна Кошмал показала шанувальникам архівні знімки з дитинства та розповіла про свою сім'ю.